Om oss

Markskoningsgruppen är ett företag som arbetar hårt för att kunna erbjuda dig som kund professionella och säkra trädtjänster till bra priser. När du anlitar oss är vårt största mål att ge dig ett utmärkt resultat och att du ska bli så nöjd som möjligt. Alla våra arborister har lång erfarenhet inom yrket och en bred kompetens när det kommer till träd. Självklart är vi också behöriga och försäkrade så att du som kund ska kunna känna dig trygg. 

Vi tar oss an alla typer av uppdrag och inga träd är för svåra för oss att fälla. Allt från privatpersoner och företag till bostadsrättsföreningar och kommuner anlitar oss regelbundet för vår goda service. 

För oss är säkerhet något som är otroligt viktigt och alla våra arbetsmoment utförs med ett högt säkerhetstänk. Vi bryr oss hjärtligt om våra kunder, vilket är något du kommer märka när du kontaktar oss. Förutom trädfällning i Linköping erbjuder vi dessutom stubbfräsning, beskärning och bortforsling. Våra priser är fasta och förmånliga samtidigt som vår trädservice håller högsta kvalitet. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att höra från dig och erbjuda en passande lösning för dina träd.